Er du værd at investere i?

Er du klar over at hvis du grønne du er voksende, og hvis du er moden du er rådne? Så siger Winston Marsh, Business Marketing Guru i sit seneste nyhedsbrev.
Her er og uddrag fra det…
“Over den sidste uge eller så har jeg præsenterer en række seminarer for MYOB hele New Zealand og jeg har gjort en fantastisk opdagelse.
De fleste mennesker vil hellere servicere deres bil end service deres hjerne!
Nu hvad mener jeg hermed? Godt, simpelthen giver ingen en tanke til at sætte deres bil til service eller at få det faste. De kan jamre og stønne om omkostningerne, men de vil stadig gøre det.
Hvorfor?
Fordi de ønsker deres bil at komme rundt! De stole på det og er blevet afhængige af den. Så, uanset hvad vil koste, de får bilen serviceres eller fast eller hvad. De måske nødt til at tigge, låne eller stjæle til at betale for det. men de foran op med pengene og få det gjort.
Men det er en helt anden scene og et sæt af følelser når det kommer til en investering i de vigtigste stykke af maskiner—at penge gør, god tid på at oprette stykke af maskiner kaldet selv.
Så mange mennesker har vognlæs af grunde og undskyldninger for, hvorfor de ikke kan bruge nogle tid eller penge til at blive bedre til, hvad de gør… nogle af årsagerne er patetisk og… Det er natten, der ønsker at være en millionær er på”eller”Jeg er for træt efter arbejde”eller”Jeg gik til noget lignende en gang og jeg kunne ikke lide det”eller”Jeg kan ikke råd til det”, eller hvad er årsagerne til, at de ikke investerer i deres hjerne.
Men der er kun noget, der vil bestemme din indkomst og niveau af succes og det er din hjerne… hvad du fodre den på og hvordan du bruger det bestemmer dine resultater. Kig efter det og fylde det med nye ideer og information, og det bliver rigt belønne dig. Forsømmer det og det vil forsvinde og mislykkes.”
www.bgrowth.com.au
Det sidste ord
Jeg har fundet, at de mennesker, der ikke investere tid og penge i sig selv og stole på arbejdsgiveren til at betale for deres udvikling, danse til en andens melodi. De forlader deres fremtid i andres hænder.
Faktisk glider de fleste mennesker langs i livet at tage, hvad er diskede til dem.
De kan ikke ‘blive generet’ investere noget ekstra tid, penge eller energi i sig selv. Det er meget nemmere at flyde med publikum.
Jeg bemærker også, at mange af de klienter, jeg har der investerer deres egne penge til deres coaching program er ekstremt forpligtet til at foretage ændringer i deres liv. De bevæger sig fremad med stormskridt i forhold til kunder, der har haft deres program finansieret af deres virksomhed.
Når du betaler for noget dig selv, er du mere tilbøjelige til at værdsætte det.
Hvis du virkelig ønsker at komme videre i dit liv, er det ikke tid, at du er begyndt at investere i dig selv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.