Find din kærlighed så tidligt som muligt

Livet er lavet af utallige prikker. Prikker, som er en del af din dag liv, vil forbinde med morgendagens prikker.
Alle disse punkter er usynlige. Det tager tid at forbinde fortiden med fremtiden og omvendt. Steve jobs liv var en summen af ulykke og lykke. Hans biologiske mor, en ugifte graduate gav ham til en elskelig forælder, der bragte ham op. Når han gik på college, indså han, at han ikke var meget interesserede i undersøgelsen. Han følte sig skyldig i at bruge sin overordnede hårdt tjente penge. Han forlod endelig graduering.
For næste 18 måned hængt han rundt om kollegiet. Han sov på gulvet i sin vens værelse. Han bruger til at gå 5 til 6 miles på søndag til at nå et Harey Krisna tempel til sin bedste middag i ugen. Det er aldrig synligt, hvordan livet forbinder sit liv for kommende fremtid. Han lærte design og musik. Han var ikke sikker på, hvor det vil føre ham i livet.
Men hans snu for sofistikeret design var meget synlige i hans produkt på Apple, Macintosh. Han grundlagde Apple computere med Woz og i 10 års drift, gjort det en 2 milliarder dollars virksomhed. Men derefter Apple bestyrelsen fyrede ham. Det var en reel slag til Steve. Kroppen, som elskede mest, var revet fra ham.
Steve var meget usikker på hvad man skal gøre efter dette. Han var en offentlig fiasko. Han ønskede at løbe væk fra Silicon Valley. Men hans kærlighed til hans holdt sin indre kerne afbrænding. Han startede ud igen med et firma ved navn Next, og en anden én Pixar. Kursus på eksamen i design hjulpet ham meget her. Endelig købte Apple Next og Pixar. Steve blev CEO i æble igen.
Alle prik af denne historie var indbyrdes forbundet og vævet af skæbne. Det kunne have været en frustrerende rejse. Men i ord af Steve, “engang liv rammer dig i hovedet med en mursten. Ikke miste troen. Jeg er overbevist om, at kun ting, der holdt mig i gang var min kærlighed for, hvad jeg gjorde. Dit arbejde kommer til at fylde en stor del af dagen og du kan blive tilfreds kun, når du tror på dit arbejde og elsker det. Hvis du ikke har fundet din kærlighed holde udkig efter det.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.