Home Office Feng Shui

Uanset om du tror i feng shui orientalske beføjelser eller ej, er der et stadig større antal mennesker, der gør. Uanset hvad, det er sjovt at undersøge forskellige ideer, så lad os tage et kig på dit hjemmekontor fra feng shui synspunkt.

Business mennesker i Asien har overvejet arbejdspladsen feng shui at være en afgørende bidragyder til personlige og business succes i århundreder. Noget, der har varet i århundreder er værd et nærmere kig til at se, hvis nogen del af begrebet vil arbejde for dig. I denne artikel vil vi ignorere corporate business office feng shui og fokusere på hjemmekontoret tilpasninger.

Har en særskilt uden for indgangen til dit kontor, hvis muligt. Hvis du ikke kan, derefter vælge et værelse, der er i nærheden af front eller bagdøren af hus eller lejlighed. Adskille dit hjemmekontor fra resten af den levende område for at adskille din virksomhed og personlige liv. Hvis dit hjemmekontor er en del af et større værelse, så partition det med reoler, skærme eller store planter.

Aldrig få din ryg til vinduet. Har din ryg til en dør symbolsk efterlader du åben for angreb. Hvis du direkte ansigt en dør kan du blive overvældet af den indgående Chi. Den bedste stilling er med ryggen til en væg, der holder en jorden element som et billede af et bjerg eller en sø. Den næste bedste position er vinklet fra en døråbning eller står over for en mur, ligner en vand element som en fisk eller et billede af søen, eller endda abstrakte kunst, der er udstyret med bølgede understregninger.

Du kan energize dit skrivebord af pryder det med objekter, der symboliserer de fem elementer for at tiltrække arbejde og held og lykke. Du skal blot følge Lo Shu gitteret som dette:

Nord: Din drik kop eller glas.

Nordøst: En krystal brevpresser

Nordvest: Din computer-terminal

Øst: Friske blomster

Sydøst: En lille grøn plante

Syd: En skrivebordslampe eller noget rød

Flade lofter er bedst til at fremme strømmen af Chi. Hvis du har en skrånende loft, katedral loftet, eller synlige bjælker så du kan du hænge vindspil eller bambus fløjter at udligne de negative virkninger.

Hvis du har udsigt over skadelige elementer fra dit vindue, kan du ophæve dem af den strategiske placering af vindspil eller planter. Kaktus og bambus er planterne symboliserer lykke og er ideel til placering i hjemmekontoret. Enhver skarpe kruset planter er god feng shui i dette område, som de menes at afskrække skadelige påvirkninger.

Altid tage en kort gåtur før indtastning af dit kontor for at arbejde hver dag og en anden i slutningen af dagen arbejde som en anden foranstaltning om at adskille din virksomhed liv fra dit personlige liv. Lad mindst 7-9 inches af mellemrum mellem hvert stykke af kontormøbler. Dette giver plads til energi til at flyde.

Hold arbejdsområdet rent og ryddeligt for at muliggøre en fri strøm af feng shui energi i hele lokalet. Der er en forskel mellem rod og lagrede emner. Lagrede emner bør dog, være gemt væk eller lagrede pænt i et skab eller skab at tillade strømmen af feng shui energi.

Placere et billede af en sø, vandfald eller andre vand-scenen på en af væggene på den østlige side af dit kontor. Dette repræsenterer flow af energi. Du kan også bruge en af disse desktop springvand eller endda et akvarium

Placere en grøn, glat-bladet plante, ikke en med takkede eller spidse blade, på en hylde i hjørne tættest på dit vand element. Du kan bruge en kunstig plante, hvis du er en kendte levende plante killer.

Her er nogle andre elementer, du kan også placere i hjørnet.

* røde æg symboliserer velstand

* en rød kuvert indeholdende flere mønter

* en krystal på et rødt bånd nær vinduet

* tre kinesiske mønter bundet med et rødt bånd

* en perle eller noget sfæriske

* et hjul eller bell

* et symbol eller billede af rød fisk

* en lotusblomst symboliserer store resultater fra ydmyge begyndelser

Også overveje at placere en dekorativ krukke fyldt med vand ved indgangen til dit kontor.

Klare Shui fordele

Feng shui siges at gøre dig mere opmærksom på hvordan dit miljø påvirker din sindstilstand. Selv hvis du ikke abonnerer på de gamle orientalske måder, nødt du til at indrømme, at et overskueligt kontor med plads til at bevæge sig rundt, og behagelig dekorationer er meget bedre end en rodet dungeon, der er proppet til loftet med bunker af papir.

Også, feng shui hjælper dig med at holde fokus ved at tvinge dig til at gemme ufuldstændige, og fremtidige projekter i et lagerområde, så du ikke vil blive distraheret af bekymrende over dem hver dag. Feng shui eksperter hævder, at du vil modtage disse yderligere fordele samt:

* Øge din velstand & overflod.

* Boost din sundhed.

* Reducere søvnløshed & stress.

* Øge din personlige magt.

* Lempelse af familiekonflikter.

* Øge din koncentration

* Forbedre finansielle sikkerhed.

* Tiltrække nye kunder til din virksomhed.

* Opgradere dit liv på mange andre måder.

Der er meget mere til feng shui, end vi kan muligvis dækker i denne artikel. Internettet er en rigelige kilde til artikler. Tusindvis af bøger er blevet skrevet om emnet, og der er endda feng shui konsulenter, der vil komme ind og hjælpe din organisere dit kontor og hjem. Forhåbentlig din interesse niveau er blevet rejst, og du vil følge op ved at lære mere.

Held og lykke og godt helbred!

Foreslåede aflæsninger:

Fjerne dit rod med Feng Shui af Karen Kingston

Feng Shui Your Life af Jayme Barrett

© 2004 Vishal P. Rao

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.