Trykladning hemmelige 5, kreditkort Utopia

BOR I KREDITKORT UTOPIA

Lad os bare tage et kort øjeblik at opsummere:

Hvis du har fulgt på denne rejse med mig, ved lære de 5 Super-opkrævet hemmeligheder til kreditkort Utopia, så nu 4 meget vigtige ting:

Nu ved du hvordan du drage fordel af nul til lav rente kreditkort tilbud.

Du ved nu, at der er sikkerhed i tal, og du ved magiske “Who’s Who” af de største kreditkortselskaber. Du ved, at en af dem, efter min mening står for forbrugerne.

Nu ved du hvordan man tager en lav rente kreditkort med en belønningsprogram, og omdanne det til en penge at gøre teknologi, som alvorligt kunne forbedre din finansielle hus.

Nu ved du hvordan man arbejder med købmænd at udnytte din forbrugernes købekraft, selvom du har dårlig kredit, således at du kan få lav rente, incitamenter og rabatter gennem købe på kredit.

Med mig? God. Disse er alle væsentlige fundamenter, som du skal følge for at leve i kreditkort Utopia med mig.

Og nu… Videre til finalen, vigtigste, mest betydningsfulde hemmelighed, at jeg er nødt til at afsløre…

Secret # 5 afsløret: bor i kreditkort Utopia:

1) Jeg bor i en verden hvor der ikke er noget sådant som renten. Der er nul interesse, nul årlige gebyrer, medlemskab fordele og frynsegoder.

Hvad verden bor du?

2) Jeg bor i en verden, hvor forbrugerne er dem i chaufførernes sæde. Vi er stærke, magtfulde væsner, os købe-udgifter-forbrugende galninge. Vi har magt til at gøre vores egne valg om, hvordan du øve denne mægtige sværd.

Er du en kraftig væsen?

3) Jeg bor i en verden, hvor plast er en pengemaskine teknologi. Jeg bor ikke i plastik, og plast ejer ikke mig. Jeg er min egen person, afhængighedsforhold til ingen. Men, plast og jeg… Vi er partnere. I slutningen af året, plast sender mig en big fat check for tusinder og atter tusinder af dollars, og jeg tage min familie på en KILLER ferie.

Er du i business med plastik?

4) jeg lever i en verden, hvor intet er umuligt. Liv præsenterer forhindringer, og jeg overvinde dem. NO BIG DEAL… Så mens du ikke muligvis få ind i perlemorsfarvet porte kreditkort Utopia lige nu… nyde sidder på verandaen, byttehandel med grossister, mens du får din ænder linet op i en række.

Er du foring op din ænder?

5) Jeg bor i en verden af mål, mål, handlingsplaner, deadlines, og i kreditkort Utopia, gode ting kommer ikke til dem, der venter… Gode ting kommer til dem, der skride til handling, og i retning af deres mål.

Tager du handling?

Lave u har mål?

Du arbejder for at forbedre dit liv?

BOR I KREDITKORT UTOPIA

I kreditkort utopi, jeg er helt, helt tilfreds. Jeg er i fred med mine kreditkort, og de elsker mig. Vi er de elite få. Vi er dem, der nyde lave renter, cash-back i slutningen af året og frynsegoder, frynsegoder, frynsegoder.

Og jeg vil have dig her hos mig. Der er ingen grænse for, hvor mange af jer kan tilslutte mig, i kreditkort utopi… Der er ingen vækst befolkningskontrol, ingen kapacitet restriktioner, ingen lofter.

Dette er kreditkort Utopia. Alle er velkomne her.

Så, åbne dit sind.

Åbner din kreative sind, og se på dit liv som en skabelon for forandring.

Kig i hvert hjørne, og hver sprække, og begynde at rydde væk spindelvæv og støv-bolde af din struktureret tænkning. Finde svar. Finde løsninger. Ikke Begræns dig selv.

Stop tænkning som en kasse, og begynde at tænke som en snoede, hvirvlende, skiftende tråd af energi.

Bor i kreditkort Utopia, er ikke om at følge trin 1 til 5 (selv om jeg med glæde give dig med mine).

Bor i kreditkort Utopia, drejer sig om følgende mærkelige rejser skåret ud af mystiske neuroner i din hjerne til at løse problemer.

Jeg har givet dig 5 kreative måder at tackle plast. Men, for min 5 super Turbo-ladet hemmeligheder, der må være tusinder, tusindvis mere.

Bor i kreditkort Utopia, er om man ser på dine forhindringer, og konvertere dem til salgsmuligheder.

Bor i kreditkort Utopia, handler om at tage alle dine aktiver, og maksimere dem til din højeste fordel.

Bor i kreditkort Utopia, er let… Hvis du bare åbne dit sind for frie muligheder.

Den eneste begrænsning har du, det eneste, der forhindrer dig i at komme her med mig, det eneste der er at komme i din måde… er du…

VENT ET ANDET, VENT ET SEKUND! Stop!!!

Så hvad er secret #5, Tom? Jeg er forvirret. Hvad siger du? Hvad er denne hemmelighed, “Bor i kreditkort UTOPI?” Stave det for mig. Jeg får ikke det… Det lyder virkelig esoteriske og mumbo-jumbo-ish… Komme ned fra la-la land, og fortælle det til os i almindeligt, enkle snak.

Jeg hører dig græde.

Lad mig omformulere,

Lad mig sige det på en anden måde,

Lad mig til sidst kaste alle min kort på bordet…

Hvis du ønsker at “BE” som mig,

Og alle amerikanske utopister heroppe…

Derefter skal du LIVE…

Mere…

Ligesom en utopisk.

Stadig uklart? Du ved, der er én person, der kan forklare det bedre end jeg… Gå Spørg din 5-årige datter.

Hun forstår. Det er den måde, hun er at lære, at være ligesom dig.

Der er hemmelige #5, og det virkelig er det vigtigste.

Velkommen til kredit Card Utopia.

Vi har nydt at give denne information til dig, og vi ønsker dig held og lykke i din stræben. Husk at altid finde gode råd fra dem, du har tillid til, og aldrig vende ryggen på din egen sunde fornuft.

Udgiverens retninger:

Denne artikel kan frit distribueres så længe som ophavsretten, forfatterens oplysninger, ansvarsfraskrivelse, og en aktiv link (hvis muligt) er inkluderet.

Disclaimer: Udtalelser og udtalelser i artiklerne, anmeldelser og andre materialer heri er dem af forfatterne. Mens hver omhu i udarbejdelsen af disse oplysninger og ethvert forsøg på at fremlægge ajourførte og nøjagtige oplysninger, kan vi ikke garantere, at unøjagtigheder ikke vil forekomme. Forfatteren vil ikke blive holdt ansvarlig for ethvert krav, tab, skader eller gener forårsaget som følge af eventuelle oplysninger inden for disse sider eller oplysninger via dette websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.