Forretningspartnere & ægteskabelige partnere, vil ægteskabet overlever? Del 2

I den sidste artikel indgået vi ved at sige, at holde din virksomhed og personlige relationer separat er meget vigtig for overlevelsen af både din virksomhed og dit ægteskab. I denne artikel vil vi snakke om, hvordan at nå dette mål.

En af de vigtigste måder at opnå dette er at oprette særskilte kontortid, og når de er over, ikke diskutere business, koncentrere sig om dit forhold. Det er vanskeligt, men gøre en koncentreret indsats på det. Begrænse din forretning diskussioner til business timer eller afsat et bestemt tidspunkt til at drøfte virksomheden.

For eksempel, tage den sidste halve time af dagen, og diskutere arbejdsdag; nogen forslag du har, hvad var opnået, hvad skal man gøre i morgen, i løbet af ugen, hvordan skrider de månedlige mål du i begyndelsen af måneden. Husk at couch nogen kritik eller forslag i en positiv ånd. Tænk på hvordan du følte i en arbejdssituation og hvordan tilsynsførende beskæftiget med dig når du foretager forslag. Negativer kun give anledning til vrede. De gøre i arenaen corporate, og endnu mere, når der beskæftiger sig med en ægtefælle må du leve med 24 timer i døgnet. Sørg for at indstille afsat tid til hver anden-gå til gåture, ud til middag, eller bare en køretur med din ægtefælle. Ikke diskutere business.

Du bør have uden for aktiviteter, der ikke er business-relaterede. Hvis ikke, deltage i en gruppe, der interesserer dig. Det vil tillade dig at mødes med andre, der ikke har forbindelse til din virksomhed. Kører en hjemme-baseret virksomhed kan være meget ensomme; at komme væk fra hjemmet, og at have eksterne interesser er bydende nødvendigt.

Ud over problemer forbundet med par kører en virksomhed præsenterer starte en hjemme-baseret virksomhed sit eget sæt af problemer og spørgsmål. Før du begynder skal du sørge for at stille dig selv følgende:

Er du selvstændig motiveret? Organiseret? Stand til at prioritere arbejdet? Du vil ikke længere have en vejleder eller en boss fortælle dig hvad du skal gøre. Du vil være beslutningstager. Du bliver nødt til at motivere dig selv. En måde at opnå dette er at bruge en til at gøre listen og holde sig til det. Derudover angive endelige kontortid, og holde sig til dem.

Vil du være i stand til at beskæftige sig med isolering? Du vil ikke længere opfylde folk i hallerne, samles omkring kaffekande, eller tage en pause til at snakke med dine kollegaer. For at bekæmpe være den ensomhed og isolation, sikker på at slutte sig til grupper, der mødes uden for hjemmet, eller planlægge frokoster med venner og bekendte.

Skrive en forretningsplan. Være sikker på, at virksomheden er noget, der interesserer dig. Du måske ønsker at starte på deltid, og vokse derfra. Forskning i business omhyggeligt, Sørg for, at der er et marked, og konkurrencen er ikke overvældende.

Være sikker på du har mindst seks måneder lever udgifter afsat. Dette vil give dig tid til at arbejde gennem de marketing strategi, der skitseres i din forretningsplan og undgå dårlig markedsføring praksis. Desuden, hvis ændringer skal foretages, kan du gøre det, uden monetære bekymringer ved at blive et problem.

Sørg for din kontorlokaler er beliggende i et særskilt rum eller område af dit hjem, der tilbyder de mindste forstyrrelser. En separat kontor er bedst, især hvis du er møde med klienter. Husk at altid fremlægge et professionelt udseende.

Hvornår vil du gøre din regelmæssig huslige pligter? Udgør en tidsplan for hvornår du vil beskæftige sig med dem. Nogle enkeltpersoner finde få gøremål gjort før start af arbejdsdagen er bedst. I slutningen af dagen, luk døren office og derefter behandle de resterende husholdningsartikler, der skal håndteres. Tid forvaltning vil være en meget vigtig faktor i at køre en hjemme-baseret virksomhed.

For mand og kone hold bliver det nødvendigt at have en form for handicap forsikring for hinanden. Husk, selvom din partner kan være din mand eller kone, han eller hun er stadig din forretningspartner. En ulykke eller sygdom til en af jer kan alvorligt påvirke driften af virksomheden.

En virksomhed er kun så god som du og din partner gør det. Det tager en masse engagement, tid og energi til at køre en virksomhed, uanset om det er hjemme-baseret eller ej. Det kan være en meget givende oplevelse. Tænke grundigt, og spørg dig selv en masse selvransagelse spørgsmål, før du begynder.

Copyright 2000, DeFiore virksomheder.

Interesseret i at have din egen succesfulde, hjem baseret creative real estate investering business? Chuck og Sue har været at hjælpe folk starte vellykket home baserede virksomheder til over 17 år, og vi kan hjælpe dig også! At se hvordan, besøg for nyeste gratis tips og tricks, uddannelsesmæssige produkter og coaching i creative real estate investering og hjem baserede virksomheder. Ingen tid til at besøge webstedet? Abonnere på vores gratis “hvordan” Home Business Solutions Digest, det er ligesom at have din egen personlige træner: mailto:subscribeHBS@homebusinesssolutions.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.